Ella van Kranenburg

Ella van Kranenburg is advocaat sinds 1996. Zij heeft ruim 15 jaar gewerkt voor internationale advocatenkantoren, waaronder Clifford Chance. Ella heeft zeer uitgebreide ervaring met het financieel toezicht. Zij is gespecialiseerd in de verschillende nationale - en internationale toezichtregels voor financiële instellingen en financiële markten.

Ella is expert op het gebied van markttoetreding en kapitaalmarkten. Haar cliënten zijn onder meer banken, verzekeraars, uitgevende instellingen, e-money- en betaalinstellingen en beleggingsondernemingen. Zij adviseert partijen over ontwikkelingen in het fintech domein (waaronder crypto ondernemingen) en (alternatieve) financieringen, zoals Crowdfunding en financieringen gericht op verduurzaming, o.a. initiatieven waar burgerparticipatie een rol speelt..

Ella geeft les aan advocaat-stagiaires en publiceert regelmatig over financiële toezichtswetgeving. Zij is voorzitter van de raad van commissarissen van Lendahand, een impact Crowdfunding platform gericht op opkomende landen.

“Om je cliënten adequaat bij te staan binnen het financiële recht moet je als advocaat toegewijd zijn op dit rechtsgebied. Als niche kantoor financieel recht, met interesse voor zowel praktijk als wetenschap, hebben wij een duidelijke focus.”

 

ella500x500

Specialisme

Financiële markten
Kapitaalmarkten
Vergunningen en vrijstellingen
Beleggingsondernemingen
Crowdfunding en fintech

Contact

Ella van Kranenburg
ellavankranenburg@keijservandervelden.nl
+31 880 440 880